In cine loveste demisia lui MRU. Cateva clarificari

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 16:16
1067 citiri
In cine loveste demisia lui MRU. Cateva clarificari

Demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la sefia SIE, dupa luni de zvonuri care mai de care mai picante despre deteriorarea relatiei cu Cotroceniul, cred ca nu face decat sa confirme ceea ce gura lumii mesteca prin targul informatiilor pe surse.

Si anume, razboiul mut dintre Iohannis si MRU a fost castigat de presedinte. Dar ce fel de succes a obtinut Klaus Iohannis? O victorie cat o infrangere ar fi, desigur, exagerat si nedrept pentru miza scandalului in ochii publicului larg.

Dar chiar si asa, gestul final al sefului SIE ramane o bila neagra decontata tot de catre presedinte, nicidecum de un Mihai Razvan Ungureanu compromis in spatiul public inca dinainte de a fi numit a doua oara sef peste spioni.

Apoi, in lipsa unor explicatii credibile si ceva mai coerente decat balbele oferite de Iohannis si alba neagra livrata de MRU in legatura cu starea sa de sanatate - care, totusi, nu l-ar fi impiedicat sa se deplaseze la facultate - demisia sefului SIE face credibile, in opinia mea, ...citeste mai departe despre "In cine loveste demisia lui MRU. Cateva clarificari" pe Ziare.com

#Mihai Razvan Ungureanu demisie, #MRU demisie SIE, #Mihai Razvan Ungureanu bolnav demisie , #Stiri Guvern