In concediu la munte, la mare sau...la guvernare

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 08:07
948 citiri
In concediu la munte, la mare sau...la guvernare

Guvernul de tehnocrati ai domnului prim ministru Dacian Ciolos nu s-a dovedit a fi providential pentru Romania. Nici macar nu a reusit sa creeze imaginea unei echipe de functionari care, cu modestie si buna intentie, ar fi dorit sa aduca in patria natala ceva din atmosfera mai europeana a birourilor din Bruxelles.

Pentru mine, nu este o surpriza. Cunosc bine Parlamentul European si am vazut ceea ce inseamna birocratie de acolo, dar totusi speram ca acei tehnocrati adusi de la Bruxelles vor face tot posibilul sa se ridice la nivelul sansei vietii lor, aceea de a se transforma peste noapte din functionari anonimi ai masinariei aparatului european, in personaje de cel mai inalt nivel si responsabilitate.

Speram ca aceasta sansa data de Dumnezeu sa o considere ca pe o onoare si un privilegiu, sa le dea curajul de a-si asuma responsabilitatea functiei prin incercarea de a se darui cu orice risc misiunii incredintate, aceea de a sluji poporul pe care au privilegiul sa-l... citeste mai departe despre "In concediu la munte, la mare sau...la guvernare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministri Ciolos vacanta Bruxelles, #ministri concediu Bruxelles , #Stiri Guvern