In plina criza politica la Bucuresti, ministrul Melescanu se intalneste cu seful NATO

Vineri, 03 Februarie 2017, ora 18:05
5401 citiri
In plina criza politica la Bucuresti, ministrul Melescanu se intalneste cu seful NATO
Foto: Ziare.com

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, se intalneste luni cu seful NATO.

"Secretarul general Jens Stoltenberg se va intalni cu ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, la sediul NATO, luni, 6 februarie 2017", informeaza site-ul NATO.

In anuntul citat se precizeaza ca la aceasta intalnire nu va participa si presa, insa imagini vor fi disponibile dupa eveniment, pe site-ul NATO.

Intalnirea de pe 6 februarie are loc in conditiile in care Romania se afla in plina criza, protestele continua zi de zi fata de ordonantele din Justitie, iar presedintele Klaus Iohannis a spus ca toti liderii europeni sunt ingrijorati de ce se intampla in Romania.

In plus, Comisia Europeana si mai multe ambasade ale unor state occidentale la Bucuresti si-au exprimat ingrijorarea si au cerut chiar retragerea ordonantei Iordache.

Reamintim ca NATO nu a avut pana acum un punct de vedere cu privire la situatia din Romania, in conditiile in care DIICOT a avertizat miercuri ca ordonanta de modificare a Codurilor Penale afecteza deja dosarele de terorism, trafic de droguri si mare violenta.

Ultimele referiri ale sefului NATO cu privire la situatia din regiunea noastra, dupa adoptarea deja celebrei ordonante 13 a ministrului Iordache, au fost despre cresterea influentei Rusiei in Balcani si interventii in politica statelor si despre conflictul inca nestins din estul Ucrainei. ...citeste mai departe despre "In plina criza politica la Bucuresti, ministrul Melescanu se intalneste cu seful NATO" pe Ziare.com

#Teodor Melescanu intalnire NATO, #Melescanu intalnire Jens Stoltenberg , #Stiri Guvern