In prag de pensie, "ambasadorul teleshopping" isi preia postul in Croatia: Iohannis a semnat decretul

Joi, 09 Iunie 2016, ora 15:06
702 citiri
In prag de pensie, "ambasadorul teleshopping" isi preia postul in Croatia: Iohannis a semnat decretul
Foto: Arhiva / Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind acreditarea lui Constantin Mihail Grigorie in calitatea de ambasador extraordinar al Romaniei in Croatia.

Tot astazi, presedintele a mai semnat decretele de acreditare pentru alti 5 ambasadori - in Cehia, Bulgaria, Bosnia si Hertegovina, Spania si Ucraina, dupa ce miercuri semnase decretele pentru alti 4 ambasadori, printre care Dan Mihalache, trimis la Londra.

Klaus Iohannis l-a propus ambasador in Croatia pe Grigorie in urma cu doua luni, in contextul in care anul trecut diplomatul fusese propus pentru functia de ambasador in Cehia, apoi retras din cauza unul scandal de presa.

La scurt timp dupa ce fusese nominalizat de presedintele Iohannis, in presa au fost reluate imagini cu Constantin Grigorie facand reclama la un aparat medical de detoxifiere. Pentru ca pe ecran aparea sintagma "ambasador al Romaniei", Grigorie a fost botezat de presa "ambasadorul ...citeste mai departe despre "In prag de pensie, "ambasadorul teleshopping" isi preia postul in Croatia: Iohannis a semnat decretul" pe Ziare.com

#Iohannis semnat decret ambasador teleshopping, #Mihail Grigorie ambasador teleshopping Croatia , #Stiri Guvern