In PSD toate deciziile se iau unanim si Dragnea e sustinut cu 1,4 milioane de semnaturi

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 17:54
876 citiri
In PSD toate deciziile se iau unanim si Dragnea e sustinut cu 1,4 milioane de semnaturi
Foto: captura video Digi24

Peste 1 milion de semnaturi au adunat liderii de filiale PSD din toata tara pentru a-si demonstra sustinerea si profundul atasament fata de conducerea actuala a partidului si fata de Guvernul Grindeanu, zguduit de protestele generate de ordonantele pe Justitie.

Anuntul a fost facut miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv al Partidului, chiar de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Pana la acest moment, ca urmare a campaniei de strangere de semnaturi pe care am anuntat-o, s-au strans peste 1,4 milioane de semnaturi pentru sustinerea Guvernului si a programului de guvernare, actiune care continua", a declarat presedintele PSD.

De altfel, toate deciziile luate de PSD au fost in unanimitate, incepand cu remanierea guvernamentala si incheind cu inlaturarea lui Mihai Chirica din toate functiile detinute in partid.

Totodata, Liviu Dragnea a tinut sa reaminteasca faptul ca el a cerut liderilor de filiale sa nu organizeze contramanifestatii dupa protestele antiGuvern.

"Am spus ca nu vreau ca PSD sa organizeze miting", a mai declarat el.

Pe de alta parte, Liviu Dragnea a anuntat ca, la sedinta CEx, secretarul general si presedintele executiv al partidului au prezentat "o evidenta a unor rezolutii adoptate in organizatii judetele ale PSD, in unanimitate".

"Sunt 3 puncte: 1) sustinerea PSD si a conducerii PSD, 2) sustinerea premierului Sorin Grindeanu si a Guvernului Romaniei, 3) propunere de sanctionare pentru Mihai Chirica", a declarat Liviu Dragnea.

PSD a decis prima remaniere a Guvernului Grindeanu: 3 nume noi si o schimbare de ministerDisidentul Chirica de la Iasi a fost mazilit: A ramas fara toate functiile din PSD

In ciuda faptului ca Liviu Dragnea a declarat public de mai multe ori ca nu vrea ca PSD sa organizeze mitinguri de sustinere a Guvernului, la Pitesti PSD a scos circa 10.000 de oameni in strada, iar sambata, la Targoviste, PSD Dambovita organizeaza un miting de aceeasi amploare.

PSD si-a scos membrii de partid la un miting pentru sustinerea Guvernului: "Astazi la Pitesti, maine-n Bucuresti!"PSD vrea sa scoata in strada 10.000 de oameni la Targoviste ...citeste mai departe despre "In PSD toate deciziile se iau unanim si Dragnea e sustinut cu 1,4 milioane de semnaturi" pe Ziare.com

#Dragnea semnaturi sustinere guvern Grindeanu , #Stiri Guvern