Inainte sa plece in concediu, Ponta si-a marit salariul: Nu voiam sa para ca ma razbun pe Iohannis

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 08:33
853 citiri
Inainte sa plece in concediu, Ponta si-a marit salariul: Nu voiam sa para ca ma razbun pe Iohannis
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Victor Ponta a precizat, marti, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor incepand cu data de 1 august. Cu toate acestea, Ponta a marturisit ca nu a dorit sa para ca se razbuna pe presedintele Klaus Iohannis, taindu-i salariul.

Victor Ponta a fost intrebat, la B1 TV, despre aplicarea ordonantei prin care se majoreaza salariile demnitarilor, scrie Mediafax.

"Eu nu mi-am schimbat parerea asupra faptului ca a fost inoportun si ca trebuia sa marim salariile la demnitari odata cu toata lumea. Dar, doua lucruri foarte politice: unu, insemna sa abrog un lucru facut cu buna credinta de catre domnul Oprea, ceea ce din punct de vedere politic era o situatie penibila si, doi, - ca asta a fost si opinia lui Liviu Dragnea si a celorlalti sefi de coalitie - parea ca ma razbun pe domnul Iohannis, ca ii tai salariul, ori razbunarea nu e arma cea mai buna in politica. Nu mi-am schimbat parerea, dar am inteles punctul de vedere al colegilor mei si am pus ...citeste mai departe despre "Inainte sa plece in concediu, Ponta si-a marit salariul: Nu voiam sa para ca ma razbun pe Iohannis" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta ordonanta salarii, #Ponta salariu presedinte Iohannis , #Stiri Guvern