Inca un fost ministru al lui Nastase revine pe post: Ministrul Cercetarii este inginer si antrenor de arte martiale

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 20:30
1720 citiri
Inca un fost ministru al lui Nastase revine pe post: Ministrul Cercetarii este inginer si antrenor de arte martiale
Foto: captura Youtube/argeslive

Serban-Constantin Valeca a fost ministru delegat al Cercetarii in Guvernul Nastase, in perioada 2000-2004, functie pe care e la un pas sa o preia din nou dupa 12 ani, de data aceasta fiind vorba de un post de ministru cu portofoliu.

Iata lista oficiala a ministrilor din Guvernul Grindeanu

De profesie inginer, Valeca a activat in domeniul energiei nucleare si are ca hobby artele martiale, fiind detinator al centurii negre la karate traditional. La alegerile din 11 decembrie, Valeca a obtinut al patrulea mandat de parlamentar si al treilea de senator.

Serban-Constantin Valeca s-a nascut pe 23 iunie 1956 si a absolvit Institutul Tehnologic din Bucuresti in 1981. S-a specializat in domeniul energiei nucleare, devenind cercetator stiintific si director al Insitutului de Cercetari Nucleare din Pitesti in 1992 pentru ca, in 1998, sa ajunga director-adjunct al Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare.

Valeca a obtinut titlul de doctor in stiinte ingineresti, iar la capitolul ...citeste mai departe despre "Inca un fost ministru al lui Nastase revine pe post: Ministrul Cercetarii este inginer si antrenor de arte martiale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Serban Valeca ministru Comunicatii, #Serban Valeca senator PSD karate , #Stiri Guvern