Inca un ministru spune categoric ca nu candideaza. USR anunta azi membrii Cabinetului Ciolos pe care ii are in vizor

Luni, 24 Octombrie 2016, ora 07:24
866 citiri
Inca un ministru spune categoric ca nu candideaza. USR anunta azi membrii Cabinetului Ciolos pe care ii are in vizor
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Transporturilor, Sorin Buse, despre care presa a scris ca este curtat de liberali, a declarat transant ca nu are de gand sa candideze la parlamentare.

"Nu intentionez sa candidez. Acum chiar sunt foarte focalizat pe terminarea acestui mandat, mai ales in aceasta perioada sunt foarte multe proiecte pe care vreau sa le finalizez si nu ma gandesc dincolo de asta, in acest moment", a spus Sorin Buse, duminica seara, la Digi24.

Oficialul de la Transporturi nu are de gand nici sa isi continue proiectele actuale in viitorul guvern.

"Ma focalizez pe ce am de facut acum, vreau chiar sa las ceva in spate, sa ramana ceva, o urma, ca am trecut prin acest minister, chiar daca numai pentru cinci-sase luni", a subliniat ministrul.

Presa a relatat recent ca Sorin Buse ar putea candida pe listele PNL la alegerile parlamentare si pentru asta ar urma sa plece din Guvern. Candidatura lui Buse ar fi urmat sa fie in judetul Bihor, unde sa deschida lista pentru ...citeste mai departe despre "Inca un ministru spune categoric ca nu candideaza. USR anunta azi membrii Cabinetului Ciolos pe care ii are in vizor" pe Ziare.com

#ministru Buse candidat parlamentare, #USR ministri Ciolos candidati , #Stiri Guvern