Increderea in Iohannis scade, cea in Ponta si Dragnea creste - sondaj INSCOP

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 12:05
1548 citiri
Increderea in Iohannis scade, cea in Ponta si Dragnea creste - sondaj INSCOP
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis conduce in topul increderii romanilor, fiind urmat de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, si de premierul Victor Ponta.

Potrivit Barometrului INSCOP - ADEVARUL despre Romania, realizat de Inscop Research la comanda cotidianului "Adevarul", 58,6% dintre respondenti afirma ca au incredere multa si foarte multa in presedintele Klaus Iohannis (fata de 61,6% in iulie).

Increderea romanilor in Iohannis, in scadere: Ce politician s-a prabusit brusc - sondaj INSCOP

Seful statului este urmat in clasament de Mugur Isarescu cu 41,6% incredere multa si foarte multa (fata de 42,8% in cercetarea din luna iulie). George Maior se claseaza pe locul al treilea cu 29,7% dintre optiuni (fata de 27,6% in iulie). Pe locul al patrulea se situeaza premierul Victor Ponta cu 22,8% din optiunile de incredere multa si foarte multa (fata de 21,7% in luna iulie).

Pozitia a cincea este ocupata de vicepremierul Gabriel Oprea cu 21,7% ...citeste mai departe despre "Increderea in Iohannis scade, cea in Ponta si Dragnea creste - sondaj INSCOP" pe Ziare.com

#incredere romani Klaus Iohannis, #incredere romani Victor Ponta, #incredere romani politicieni INSCOP , #Stiri Guvern