Prima zi de consultari la Cotroceni - Iohannis ar fi de acord cu dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 19:40
796 citiri
Prima zi de consultari la Cotroceni - Iohannis ar fi de acord cu dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate
Foto: Digi24

Presedintele Klaus Iohannis a primit joi la Palatul Cotroceni delegatiile PSD, PNL, UDMR si grupului parlamentar al minoritatilor nationale, pentru discutii legate de formarea viitorului guvern.

Primii la consultari au intrat social-democratii. Surprinzator, acestia nu au facut nicio propunere nominala si, mai mult, s-au aratat mai maleabili decat miercuri in ce priveste organizarea alegerilor anticipate.

Au urmat liberalii, din delegatia facand parte Mircea Ionescu Quintus, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, nu insa si "premierul din umbra", Catalin Predoiu. Cei trei lideri PNL au subliniat ca partidul a propus dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate. De asemenea, Quintus a lasat sa se inteleaga ca Iohannis ar fi fost de acord cu aceasta varianta.

Consultari la Cotroceni: Cand vrea PNL alegeri anticipate - Iohannis ar fi de acord

La randul sau, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a subliniat ca formatiunea sa sustine organizarea de alegeri anticipate odata cu cele locale, ...citeste mai departe despre "Prima zi de consultari la Cotroceni - Iohannis ar fi de acord cu dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate" pe Ziare.com

#Iohannis consultari partide premier, #Iohannis consultari demisie Ponta, #Iohannis consultari PSD, #Iohannis consultari PNL, #Iohannis consultari partide , #Stiri Guvern