Iohannis a devenit deodata mult mai vocal: Cum explica iesirile dese din ultima vreme

Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 09:04
752 citiri
Iohannis a devenit deodata mult mai vocal: Cum explica iesirile dese din ultima vreme
Foto: TVR 1

Presedintele Klaus Iohannis este foarte activ si a acordat numeroase declaratii de presa in ultima vreme, lucru cu care nu eram obisnuiti in prima parte a mandatului sau.

Seful statului a explicat, intr-un interviu in limba germana acordat Televiziunii Romane, ca este foarte important ca romanii sa stie ce crede el in aceasta perioada, dinaintea alegerilor.

"Tot timpul trebuie sa gasim un echilibru intre ceea ce facem si ceea ce spunem. Este important sa comunicam si anumite lucruri. Acum se fac pregatiri pentru campania electorala la noi. Eu zic ca este important ca oamenii sa auda ce imi doresc eu pentru Romania, de ce consider ca partidele romanesti trebuie sa se imbunatateasca", a spus Iohannis.

Presedintele a precizat ca vrea, prin aceste iesiri, ca oamenii sa inteleaga ca el considera ca este foarte important ca, pe cat posibil, sa nu fie persoane urmarite penal pe listele pentru alegerile parlamentare ...citeste mai departe despre "Iohannis a devenit deodata mult mai vocal: Cum explica iesirile dese din ultima vreme" pe Ziare.com

#Iohannis alegeri parlamentare, #Iohannis justificare declaratii dese, #alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern