Iohannis a promulgat Legea Big Brother

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 14:03
1696 citiri
Iohannis a promulgat Legea Big Brother
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri Legea, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cunoscuta sub numele de "Legea Big Brother".

Astfel, printre decretele semnate vineri de Iohannis se afla promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, anunta Administratia Prezidentiala.

Legea Big Brother, adoptata de deputati

Legea a fost adoptata, la finalul lunii septembrie, de Camera Deputatilor, cu 187 voturi pentru, 12 impotriva si 22 de abtineri.

Proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cunoscuta ca legea "Big Brother" primise marti raport favorabil de la Comisia Juridica.

Propunerea legislativa a fost agreata... citeste mai departe despre "Iohannis a promulgat Legea Big Brother" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Big Brother promulgata Iohannis, #Iohannis lege Big Brother, #lege Big Brother , #Stiri Guvern