Iohannis a promulgat legea finantarii partidelor

Sambata, 16 Mai 2015, ora 16:08
1117 citiri
Iohannis a promulgat legea finantarii partidelor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor electorale, dupa ce in prima faza legea a fost retrimisa Parlamentului, pentru reexaminare, iar legislativul a facut modificarile cerute de seful statului.

Anuntul a fost facut de Administrasia Prezidentiala, care a anuntat printr-un comunicat de presa ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat sambata, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor electorale.

Camera Deputatilor a adoptat, pe 6 mai, cu 296 voturi "pentru", 15 abtineri si 6 voturi "impotriva", cererea de reexaminare a presedintelui la legea privind finantarea partidelor si a campaniilor electorale, stabilind ca imprumuturile facute partidelor vor trebui restituite in maximum 3 ani.

Deputatii au adoptat raportul comisiei la cererea presedintelui de ...citeste mai departe despre "Iohannis a promulgat legea finantarii partidelor" pe Ziare.com

#Legea finantarii partidelor promulgata, #lege finantare partide promulgata , #Stiri Guvern