Iohannis are in Suedia o prima reactie la noul dosar al lui Dragnea de la DNA

Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 11:03
946 citiri

Presedinte Klaus Iohannis a comentat vineri, in Suedia, situatia sefului Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care de luni este urmarit penal in dosarul TelDrum.

Seful statului si-a reiterat pozitia ca persoanele cu probleme penale nu au ce cauta in fruntea insttutiilor statului.

"Eu m-am exprimat de foarte multa vreme. Din capul locului, persoanele condamnate sau cercetate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului. Punct", a raspuns Iohannis, intrebat cum comenteaza noile acuzatii pe numele lui Dragnea.

Iohannis participa vineri la Summitul Social privind promovarea locurilor de munca echitabile si a cresterii economice in Uniunea Europeana ce are loc la Goteborg, in Suedia.

Amintim ca Liviu Dragnea este incepand de luni urmarit penal in dosarul Tel Drum.

Acesta este acuzat de procurorii anticoruptie de savarsirea mai multor infractiuni: doua de abuz in serviciu, constituire de grup infractional organizat si doua de folosire de documente sau declaratii false pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

Dosarul a fost constituit pe baza unei sesizari a OLAF transmise pe 30 septembrie 2016, privind suspiciunea savarsirii mai multor infractiuni, intre care obtinerea nelegala, pe baza de documente false, a unor finantari din fonduri europene, pentru lucrari de reabilitare de drumuri judetene, dupa cum a anuntat DNA.

Iata care a fost prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa anuntul DNA

Dragnea a fost audiat la DNA: A plecat dupa 30 de minute fara sa faca nicio declaratie, dar in aplauzele pesedistilorDragnea, citat la DNA: Jandarmii au legitimat mai multi contestatari, printre care si un jurnalist (Video)Liviu Dragnea s-a intalnit cu ambasadorul SUA, dupa audierea de la DNA ...citeste mai departe despre "Iohannis are in Suedia o prima reactie la noul dosar al lui Dragnea de la DNA" pe Ziare.com

#Iohannis reactie Dragnea OLAF, #Iohannis reactie dosar Dragnea TelDrum , #Stiri Guvern