Iohannis, bilant la 6 luni de mandat: Nu sunt foarte multumit

Marti, 23 Iunie 2015, ora 09:31
923 citiri
Iohannis, bilant la 6 luni de mandat: Nu sunt foarte multumit
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si-a facut marti bilantul celor sase luni de mandat la Palatul Cotroceni, marturisind ca nu este foarte multumit de toate rezultatele.

Seful statului a precizat ca, la preluarea mandatului prezidential, le-a propus parlamentarilor un parteneriat care sa redea increderea cetatenilor, iar unele proiecte au fost duse la bun sfarsit.

"S-au implinit 6 luni de la preluarea mandatului de Presedinte. La momentul preluarii mandatului, dar si la inceputul acestei sesiuni, am propus Parlamentului un parteneriat care sa redea increderea cetatenilor in aceasta institutie si sa aduca un alt mod de lucru in politica. In cadrul acestui parteneriat sunt proiecte care au fost duse la bun sfarsit si reprezinta pasi inainte in raport cu asteptarile cetatenilor, fapt ce se cuvine apreciat", a scris pe Facebook Klaus Iohannis.

Presedintele a recunoscut insa ca nu este foarte multumit de toate rezultatele, dand ca exemplu asigurarea dreptului de vot al romanilor din ...citeste mai departe despre "Iohannis, bilant la 6 luni de mandat: Nu sunt foarte multumit" pe Ziare.com

#Iohannis bilant 6 luni, #Iohannis Ponta justitie, #Iohannis rezultate presedinte , #Stiri Guvern