Iohannis: Cand paznicii sunt angajati trebuie sa nu aiba cazier. Cum ar putea fi tara pazita de un premier penal?

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 15:07
2119 citiri
Iohannis: Cand paznicii sunt angajati trebuie sa nu aiba cazier. Cum ar putea fi tara pazita de un premier penal?
Foto: Arhiva Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, din nou gradul de reformare a partidelor, reiterand ca nu va numi niciodata ca premier o persoana care are probleme penale.

Seful statului a facut si o comparatie cu postul de paznic, aratand ca daca un astfel de agent nu este angajat daca are cazier, cum ar putea fi data administrarea tarii pe mana unui om cu dosar penal.

"Sunt cateva conditii pe care le pun eu atunci cand se va discuta desemnarea premierului. Sa luam de exemplu chestiunea penala - cu totii am citit ca se fac angajari pentru paznici sau agenti de paza, cum se spune mai nou. De fiecare data prima conditie e sa nu aiba cazier. Cum ne imaginam ca tara va fi pazita de unul cu dosar penal?! E o conditie minimala si nu am de gand absolut deloc sa renunt la ea.

Acest enunt nu a fost impotriva vreunui partid, nu am probleme cu un partid, ci cu oamenii care nu ar trebui sa fie in primul rand si se erijeaza in conducatori. Am facut din timp acest anunt ca sa se ...citeste mai departe despre "Iohannis: Cand paznicii sunt angajati trebuie sa nu aiba cazier. Cum ar putea fi tara pazita de un premier penal?" pe Ziare.com

#Iohannis premier penal reforma partide , #Stiri Guvern