Iohannis: Cat de multi politicieni au fost corupti. Sunt si acum care au ceva de ascuns si se tem

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 22:23
909 citiri
Iohannis: Cat de multi politicieni au fost corupti. Sunt si acum care au ceva de ascuns si se tem
Foto: Arhiva Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, vineri, despre atacurile din ultima perioada la adresa Justitiei, aratand ca exista o legatura intre intensificarea luptei anticoruptie si declaratiile unor politicieni care au ceva de ascuns si se tem.

"Noi suntem, noi in general, intr-o faza foarte intensa de lupta aticoruptie care arata - ne place, nu ne place - ca foarte multi politicieni fie sunt acuzati de coruptie, fie dovediti, fie invinuiti. E o situatie ingrijoratoare pentru noi, deoarece ne dam seama cat de multi politicieni care au condus Romania au fost corupti.

Banuiesc ca sunt in continuare politicieni care au ceva de ascuns si se tem. Pe masura ce lupta anticoruptie devine mai profunda si alerta apare o reactie din partea unor politicieni care se simt probabil vizati. Este o reactie pe care o putem intelege, dar pe care nu pot sa o clasific decat gresita. Deci, pot - la nivel uman - sa inteleg ca un politician care are ceva de ascuns se simte amenintat", a precizat Klaus ...citeste mai departe despre "Iohannis: Cat de multi politicieni au fost corupti. Sunt si acum care au ceva de ascuns si se tem" pe Ziare.com

#Iohannis incredere justitie, #Iohannis frica politicieni, #Iohannis DNA politicieni , #Stiri Guvern