Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului

Marti, 16 Februarie 2016, ora 15:12
1090 citiri
Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului, in sedinta celor doua Camere reunite de luni, 22 februarie.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis marti, 16 februarie a.c., o scrisoare Presedintelui Senatului, domnul Calin Popescu-Tariceanu, si Presedintelui Camerei Deputatilor, domnul Valeriu-Stefan Zgonea.

Presedintele Klaus Iohannis solicita, in conformitate cu prevederile art. 88 din Constitutia Romaniei, sa adreseze Parlamentului un mesaj, in sedinta reunita a celor doua Camere, din data de 22 februarie a.c., ora 16.00", se precizeaza intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Oficialii de la Palatul Cotroceni au publicat si scrisoarea transmisa de seful statului presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului.

"In conformitate cu prevederile art. 88 din Constitutia Romaniei, republicata, doresc sa adresez Parlamentului un mesaj. Va propun ca data prezentarii mesajului in sedinta reunita a celor doua Camere ...citeste mai departe despre "Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis Parlament, #Klaus Iohannis adreseze Parlament , #Stiri Guvern