Iohannis, bilant de 100 de zile: Despre "postacul" Basescu, raspunderea lui Ponta si "pendulul ANAF"

Marti, 31 Martie 2015, ora 19:55
1002 citiri
Iohannis, bilant de 100 de zile: Despre "postacul" Basescu, raspunderea lui Ponta si "pendulul ANAF"
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, incepand de la ora 19:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, cu ocazia implinirii a 100 de zile de la preluarea mandatului, conferinta la care a vorbit despre indeplinirea promisiunilor, relatia cu Guvernul si nemultumirea fata de Parlament.

Seful statului a facut o scurta trecere in revista a activitatii desfasurate in aceste prime 100 de zile din mandatul sau si a punctat si cateva nemultumiri, printre care blocajele inregistrate de DNA in Parlament.

Klaus Iohannis i-a mai criticat pe fostul presedinte Traian Basescu, pe care l-a numit "postac" caruia ii prieste pensia, dar si pe premierul Ponta, care nu l-a consultat in legatura cu noul Cod Fiscal.

Presedintele a constatat ca inca nu a primit o casa de protocol, asa cum i se cuvine potrivit legii, si a vorbit, in premiera, despre institutia "Primei Doamne".

Klaus Iohannis a explicat de ce nu a avut o reactie fata de atacul ambasadorului Rusiei la adresa unor... citeste mai departe despre "Iohannis, bilant de 100 de zile: Despre "postacul" Basescu, raspunderea lui Ponta si "pendulul ANAF"" pe Ziare.com

#Iohannis conferinta 100 zile mandat, #Iohannis conferinta Cotroceni, #Klaus Iohannis conferinta presa , #Stiri Guvern