Iohannis, despre alocatiile pentru copiii romanilor care muncesc in Austria

Sambata, 27 Iunie 2015, ora 13:26
1085 citiri
Iohannis, despre alocatiile pentru copiii romanilor care muncesc in Austria
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu seful guvernului din Austria despre alocatiile copiilor romani, care i-a dat asigurari ca pozitia ministrului de Externe privind reducerea lor este doar o opinie personala.

"Am avut o discutie cu domnul cancelar federal al Austriei, Werner Faymann, despre nivelul alocatiilor pentru copiii muncitorilor romani din Austria. Acesta m-a asigurat ca pozitia exprimata de ministrul de Externe de la Viena privind reducerea alocatiilor nu este pozitia Guvernului federal austriac si nu reprezinta nici pozitia domniei sale, ci este o opinie personala a domnului ministru.

Fiecare cetatean roman care munceste in strainatate trebuie sa beneficieze de drepturile care i se cuvin", a postat, sambata pe Facebook Klaus Iohannis.

Un raspuns similar a fost dat de presedinte si vineri, la conferinta de presa tinuta la Bruxelles dupa incheierea Consiliului European de vara.

Concluziile Consiliului European: Ce s-a stabilit pe relocarea imigrantilor, Marea ...citeste mai departe despre "Iohannis, despre alocatiile pentru copiii romanilor care muncesc in Austria" pe Ziare.com

#Iohannis alocatii copii Austria, #Iohannis alocatii copii diaspora , #Stiri Guvern