Ce a inteles Iohannis dupa ce a fost la Chisinau si Berlin

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 11:02
840 citiri
Ce a inteles Iohannis dupa ce a fost la Chisinau si Berlin
Foto: Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a explicat sambata cu ce ganduri s-a intors din vizitele efectuate saptamana aceasta la in Republica Moldova si Germania.

Seful statului roman a dezvaluit, pe Facebook, ca acum are o imagine mai clara despre situatia din Europa, dar si despre rolul Romaniei in tot contextul geopolitic actual. Totodata, Iohannis precizeaza ca o si mai buna aprofundare a acestei chestiuni ii va fi oferita de vizita pe care o va efectua la Kiev, la invitatia presedintelui ucrainean Petro Porosenko.

"Recentele vizite in Republica Moldova si Germania mi-au oferit, din doua perspective diferite, o imagine mai nuantata asupra situatiei geopolitice actuale. Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta in contextul tensiunilor si al pericolului de la granita de est a Uniunii Europene.

La Chisinau, am vorbit despre drumul european pe care il are de parcurs ...citeste mai departe despre "Ce a inteles Iohannis dupa ce a fost la Chisinau si Berlin" pe Ziare.com

#Iohannis vizita Chisinau Berlin, #Iohannis rol Romania Europa , #Stiri Guvern