Iohannis despre dosarul Black Cube: Am vorbit cu seful DIICOT. SRI a contribuit decisiv la prinderea infractorilor (Video)

Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 16:58
867 citiri
Iohannis despre dosarul Black Cube: Am vorbit cu seful DIICOT. SRI a contribuit decisiv la prinderea infractorilor (Video)
Foto: captura video Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a respins categoric speculatiile aparute in presa conform carora el personal sau directorul SRI s-ar fi aflat in spatele operatiunii desfasurate de Black Cube de spionare a Laurei Condruta Kovesi. Presedintele a dezvaluit ca a vorbit cu seful DIICOT despre dosarul, asa cum a facut si cu seful Parchetului General in cazul dosarului cu acuzatiile de plagiat in cazul doctoratului sefei DNA.

"Au fost vehiculate anumite scenarii, care sunt (cred ca popular li se zice) facaturi. Pot sa va lamuresc integral si definitiv asupra rolului presedintelui si Presedintiei. Vreau sa fiu foarte clar si sa spun fara echivoc: presedintele si Presedintia nu au protejat, nu au fost implicate in absolut niciun fel in aceasta actiune numita Black Cube, nici formal, nici informal", a declarat Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa sustinuta vineri dupa amiaza, la finalul Consiliului European de toamna, desfasurat la Bruxelles.

Intrebat de jurnalisti despre acuzatiile ...citeste mai departe despre "Iohannis despre dosarul Black Cube: Am vorbit cu seful DIICOT. SRI a contribuit decisiv la prinderea infractorilor (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis Black Cube Kovesi , #Stiri Guvern