Iohannis, despre pierderea casei din Sibiu: Nu am niciun fel de problema morala

Vineri, 17 Martie 2017, ora 16:58
793 citiri
Iohannis, despre pierderea casei din Sibiu: Nu am niciun fel de problema morala
Foto: Digi 24 TV

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, vineri, decizia finala a instantei prin care a pierdut casa din centrul Sibiului, afirmand ca ea va fi respectata "cu punct si virgula", asa cum se intampla de altfel din 2015, de la prima decizie, si a dat asigurari ca nu are "niciun fel de problema morala".

Iohannis a fost intrebat despre sentinta din 2015, in care se spunea ca el nu a fost "de buna credinta" si a facut uz de fals in obtinerea casei, decizie care a ramas acum definitiva si irevocabila.

"Aceste lucruri nu sunt scrise in acea decizie si pot sa ii asigur pe toti ca nu am niciun fel de problema morala. Fiind o decizie definitiva irevocabila, ea va fi intru totul respectata", a raspuns el.

Jurnalistii i-au spus ca acesta a fost un citat din sentinta din 2015, presedintele spunand ca nu comenteaza deciziile, care nu conteaza daca "multumesc sau nemultumesc".

"O decizie, daca este definitiva si irevocabila, se aplica si punct. Altceva nici nu cred ca as putea sa adaug aici. (...) Nu s-a schimbat nimic prin aceasta decizie. Suntem exact unde am fost si in toamna lui 2015, de cand se respecta cu punct si virgula acea decizie", a intarit presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au pierdut definitiv casa din centrul Sibiului, dupa ce Curtea de Apel Pitesti le-a respins irevocabil contestatia in anulare la decizia Curtii de Apel Brasov, pe 22 februarie.

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale a spus atunci ca presedintele respecta deciziile instantelor de judecata si s-a conformat inca din noiembrie 2015. ...citeste mai departe despre "Iohannis, despre pierderea casei din Sibiu: Nu am niciun fel de problema morala" pe Ziare.com

#Iohannis casa pierduta problema morala , #Stiri Guvern