Iohannis, despre Toba, ministrul avizat pentru Interne care apare in dosarul lui Duicu: O alegere buna, un specialist

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 22:07
731 citiri
Iohannis, despre Toba, ministrul avizat pentru Interne care apare in dosarul lui Duicu: O alegere buna, un specialist
Foto: TVR 1

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, despre componenta Guvernului Ciolos, fiind rugat sa comenteze, in special, propunerile mai controversate - Vasile Dancu, fostul social-democrat care ar urma sa preia Dezvoltarea Regionala pastorita in trecut de Liviu Dragnea, si chestorul Petre Toba, care ar urma sa ocupe locul lasat liber de generalul Gabriel Oprea la MAI.

Intrebat intr-un interviu la postul national de televiziune daca este oportuna numirea lui Toba, avand in vedere ca numele sau a aparut in mai multe dosare, Iohannis a spus ca nu are cunostinta de aceste lucruri si ca, personal, il considera un profesionist si o alegere buna.

"Este o alegere buna. (...) E un specialist, e din sistem. E in sistem si prezinta toate garantiile care se pot cere de la cineva care e din sistem ca e echidistant politic. (...) Nu cunosc niciun caz unde dl Toba a fost implicat sau acuzat de un fel de implicare.

Acum sigur se pot face legaturi daca se doreste cu tot felul de lucruri insa nu ...citeste mai departe despre "Iohannis, despre Toba, ministrul avizat pentru Interne care apare in dosarul lui Duicu: O alegere buna, un specialist" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis Petre Toba dosare, #KLaus Iohannis Vasile Dancu numire Guvern, #Iohannis Guvern Ciolos ministri , #Stiri Guvern