Iohannis dezvaluie cati refugiati vor veni in Romania: Nu e cazul sa reactionam isteric. Sedinta CSAT pe tema aceasta

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 19:30
908 citiri
Iohannis dezvaluie cati refugiati vor veni in Romania: Nu e cazul sa reactionam isteric. Sedinta CSAT pe tema aceasta
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni seara, ca Romania a optat pentru cote voluntare privind numarul de refugiati pe care tara noastra ii va primi.

Presedintele a subliniat ca Romania nu poate primi, in contextul crizei europene, mai mult de 1.785 de refugiati, in contextul crizei internationale a imigrantilor, in sase centre de primire.

Seful statului a tinut sa precizeze ca in tara noastra "nu exista niciun fel de presiune a unui val migrationist" si a spus ca datele prezentate de Ministerul de Interne arata ca numarul imigrantilor veniti in Romania in acest an nu a crescut fata de anul trecut.

"In Romania nu exista niciun fel de presiune a unui val migrationist. Nu avem un aflux semnificativ de refugiati. (...) Putem trata cu calm, raspundere si solidaritate fata de tarile unde exista un numar mare de refugiati. Nu e cazul sa reactionam isteric, cum nu e cazul sa ne aratam latura xenofoba. Trebuie sa fim solidari cu celelalte tari din UE", a declarat Klaus ...citeste mai departe despre "Iohannis dezvaluie cati refugiati vor veni in Romania: Nu e cazul sa reactionam isteric. Sedinta CSAT pe tema aceasta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis declaratii Cotroceni, #Iohannis declaratii Cod Fiscal, #Iohannis criza imigranti, #Iohannis declaratii refugiati, #Iohannis refugiati Romania , #Stiri Guvern