Iohannis, discutii cu o delegatie din Congresul SUA despre NATO, economia noastra si lupta anticoruptie

Luni, 08 August 2016, ora 20:28
1109 citiri
Iohannis, discutii cu o delegatie din Congresul SUA despre NATO, economia noastra si lupta anticoruptie
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, condusa de republicanul Devin G. Nunes, presedintele Comisiei Permanente pentru servicii de informatii a Camerei Reprezentantilor.

Discutiile s-au concentrat pe aspectele de securitate din Parteneriatul Strategic dintre Romania si SUA, cu accent asupra cooperarii militare si in domeniul schimbului de informatii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis a mai discutat cu politicienii americani despre securitatea din zona Marii Negre si despre evolutiile scutului antiracheta de la Deveselu.

"Acestia au multumit pentru contributia militara a Romaniei in diversele teatre de operatii si pentru aportul Romaniei, prin Baza Deveselu, la dezvoltarea sistemului NATO antiracheta", au precizat reprezentantii Presedintiei.

Camera Reprezentantilor din SUA recunoaste oficial rolul cheie jucat de Romania in cadrul NATO

"Interlocutorii au ...citeste mai departe despre "Iohannis, discutii cu o delegatie din Congresul SUA despre NATO, economia noastra si lupta anticoruptie" pe Ziare.com

#Iohannis delegatie SUA, #Iohannis discutii delegatie SUA , #Stiri Guvern