Iohannis e de acord cu schimbarile din Givern. Noii ministri depun juramantul luni

Vineri, 31 Martie 2017, ora 13:19
876 citiri
Iohannis e de acord cu schimbarile din Givern. Noii ministri depun juramantul luni
Foto: Facebook/Gratiela Gavrilescu

Presedintele Klaus Iohannis va semna luni decretele privind numirea noului ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, si numirea noului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, anunta Administratia Prezidentiala.

Tot luni, la ora 17:00, va avea loc si ceremonia de depunere a juramantului.

Noile numiri vin dupa retragerea sprijinului politic al lui Daniel Constantin de catre ALDE.

Gratiela Gavrilescu, actual ministru pentru Relatia cu Parlamentul, va prelua portofoliul lui Constantin de ministru al Mediului si functia de vicepremier. In locul ei, va fi numit Viorel Ilie.

Decretele vor fi semnate de presedinte luni, cand va avea loc si ceremonia de depunere a juramantului, la Palatul Cotroceni, de la ora 17:00.

Liderii ALDE, reuniti duminica in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copresedinte al formatiunii.

Gratiela Gavrilescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, a fost propusa de ALDE in functiile de vicepremier si ministru al Mediului, in locul lui Daniel Constantin.

Citeste mai multe despre "divortul" dintre Tariceanu si Constantin:

Daniel Constantin: In casa noastra a venit Tariceanu cu 1-2 prieteni si acum ne scot pe geamTariceanu: Nu mai fac niciun fel de intelegere cu Daniel Constantin. O data mi-a fost de ajuns si m-am friptScandal in ALDE: Daniel Constantin spune in ce conditii pleaca din Guvern si daca va candida la presedintia partiduluiDaniel Constantin: S-a incercat o preluare abuziva a puterii in ALDE. Tariceanu s-a luptat pentru persoane cu probleme penaleConstantin: E rusinos ca Tariceanu sa vorbeasca de santaj. S-a luptat ca persoane cu probleme penale sa fie pe liste ...citeste mai departe despre "Iohannis e de acord cu schimbarile din Givern. Noii ministri depun juramantul luni" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gratiela Gavrilescu juramant ministru Mediu, #Viorel Ilie ministru Relatia Parlament , #Stiri Guvern