Iohannis, explicatii pentru deplasarile externe: Un stat puternic nu este unul izolat

Luni, 10 August 2015, ora 16:40
965 citiri
Iohannis, explicatii pentru deplasarile externe: Un stat puternic nu este unul izolat
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, luni, ce obiective are atunci cand calatoreste in strainatate si poarta discutii cu sefii altor state.

"Cred ca un stat puternic nu este unul izolat, ci unul care se bucura de respectul si increderea partenerilor, ai carui reprezentanti comunica si discuta permanent cu omologii lor pentru a construi proiecte comune", a scris pe Facebook Klaus Iohannis.

Iohannis a ajuns la Vatican: Cu ce daruri s-a dus la papa Francisc

"Am avut privilegiul ca in aceste prime luni de mandat sa ii reprezint pe concetatenii mei, din tara si din afara granitelor, in discutiile cu presedintii Frantei, Poloniei, Austriei, Italiei, Portugaliei, cu cancelarul Germaniei, cu prim-ministrul Spaniei, cu cel al Marii Britanii si nu numai", a continuat Iohannis.

Seful statului a asigurat ca nu va renunta la acest obicei, pentru ca isi doreste ca potentialul si ambitiile Romaniei sa fie cunoscute peste tot in lume.

"Voi ...citeste mai departe despre "Iohannis, explicatii pentru deplasarile externe: Un stat puternic nu este unul izolat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis vizite strainatate, #Iohannis explicatii deplasari externe , #Stiri Guvern