Iohannis i-a asigurat pe ambasadorii UE ca va numi un premier integru. Ce spun diplomatii despre Guvernul PSD

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 21:27
1224 citiri
Iohannis i-a asigurat pe ambasadorii UE ca va numi un premier integru. Ce spun diplomatii despre Guvernul PSD
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a informat ambasadorii statelor Uniunii Europene acreditati la Bucuresti ca numirea viitorului premier va fi facuta cu respectarea criteriilor de integritate.

Seful statului si-a exprimat satisfactia ca, in urma alegerilor, nu a intrat in Parlament niciun partid extremist, nationalist sau eurosceptic.

"Presedintele Klaus Iohannis a evidentiat ca Romania are, in prezent, o democratie consolidata, ceea ce se confirma si prin faptul ca din viitorul legislativ nu vor face parte partide politice nationaliste, eurosceptice sau extremiste.

In ceea ce priveste desemnarea noului prim-ministru, presedintele a subliniat ca va face acest demers numai cu respectarea criteriilor de integritate, fapt care a fost enuntat inaintea inceperii campaniei electorale", transmite Presedintia.

Iata de ce Liviu Dragnea nu ar putea fi premier

Klaus Iohannis a dat asigurari ca Romania isi mentine "angajamentul ferm" fata de proiectul european si a adaugat ca aderarea ...citeste mai departe despre "Iohannis i-a asigurat pe ambasadorii UE ca va numi un premier integru. Ce spun diplomatii despre Guvernul PSD" pe Ziare.com

#Iohannis ambasadori UE premier, #Iohannis criterii integritate premier, #Iohannis viitor premier , #Stiri Guvern