Iohannis ii primeste azi la Cotroceni pe reprezentantii societatii civile, care reclama derapajele din Justitie

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 10:24
1221 citiri
Iohannis ii primeste azi la Cotroceni pe reprezentantii societatii civile, care reclama derapajele din Justitie
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat solicitarea societatii civile de a merge in audienta.

Reprezentantii a 21 de organizatii neguvernamentale si grupuri civice au anuntat ca Administratia Prezidentiala a acceptat solicitarea de a programa o audienta cu presedintele, dupa ce acestia i-au cerut sa ia atitudine fata de derapajele CCR, sa apere Justitia si lupta anticoruptie.

"Administratia Prezidentiala a raspuns pozitiv cererii a 21 de grupuri civice si organizatii neguvernamentale de initiere a unui dialog intre Presedintie si societatea civila privind vulnerabilitatile Curtii Constitutionale, reforma legislatiei electorale si pericolul grav si iminent in care se afla justitia sub atacul politic al actualei majoritati parlamentare", a transmis societatea civila intr-un comunicat remis Ziare.com.

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si reprezentantii celor 21 de organizatii va avea loc miercuri, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Din partea organizatiilor civice vor participa 6 reprezentanti.

Amintim ca 21 de organizatii neguvernamentale si grupuri civice au cerut sa mearga in audienta la presedintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre mai multe teme. Acestia i-au solicitat presedintelui, printr-o scrisoare, sa ia atitudine fata de derapajele CCR, sa apere Justitia si lupta anticoruptie.

De asemenea, mai multe organizatii de romani din diaspora s-au solidarizat cu cele 21 de ONG-uri si grupuri civice in demersul acesta.

Vezi ce ii cer romanii din diaspora presedintelui Klaus Iohannis

A.G. ...citeste mai departe despre "Iohannis ii primeste azi la Cotroceni pe reprezentantii societatii civile, care reclama derapajele din Justitie" pe Ziare.com

#Iohannis intalnire societatea civila, #Iohannis societatea civila CCR , #Stiri Guvern