Iohannis il ameninta pe Ponta cu instanta si a cerut ajutorul sefului SRI

Joi, 14 Mai 2015, ora 10:06
1083 citiri
Iohannis il ameninta pe Ponta cu instanta si a cerut ajutorul sefului SRI
Foto: B1 TV

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi dimineata, ca afirmatiile prim-ministrului Victor Ponta prin care acesta sugereaza un trafic de influenta la nivelul Administratiei Prezidentiale privind exportul de lemn sunt false, aratand ca a avut o discutie telefonica in acest sens si cu directorul SRI, Eduard Hellvig.

"Afirma la televizor tanarul prim-ministru ca ar avea informatii de la servicii ca oameni din anturajul meu s-ar fi intalnit cu diferiti reprezentanti ai unor procesatori de lemn si lasa sa se inteleaga ca ar exista un fel de trafic de influenta la nivelul persedintelui. Acest lucru este deopotriva surprinzator si fals", a subliniat Klaus Iohannis, inainte de plecarea spre Italia, unde efectueaza o vizita de trei zile.

"N-am vorbit cu prim-ministrul, dar am avut o discutie deocamdata telefonica cu directorul SRI si l-am rugat foarte oficial sa analizeze si sa cerceteze cu maxima exigenta si seriozitate aceste afirmatii", a mai spus seful statului.

Ponta, informat ...citeste mai departe despre "Iohannis il ameninta pe Ponta cu instanta si a cerut ajutorul sefului SRI" pe Ziare.com

#Iohannis Cod Silvic Ponta, #Ponta trafic influenta Iohannis, #Ponta Cod Silvic , #Stiri Guvern