Iohannis l-a propus pe Eduard Hellvig sef la SRI: Am cautat pe cineva pregatit

Joi, 19 Februarie 2015, ora 18:06
1285 citiri
Iohannis l-a propus pe Eduard Hellvig sef la SRI: Am cautat pe cineva pregatit
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie de presa, joi seara, in care a anuntat ca l-a propus pe fostul ministru liberal al Transporturilor Eduard Hellvig pentru conducerea Serviciului Roman de Informatii.

Presedintele a spus despre Eduard Hellvig ca este o persoana care cunoaste actorii politici si care are suficiente cunostinte despre activitatea SRI, precizand ca "probabil" Parlamentul va lua in dezbatere propunerea saptamana viitoare.

De asemenea, seful statului a spus ca propunerea pentru sefia Serviciului de Informatii Externe va fi anuntata cu alta ocazie.

Ziare.com v-a prezentat, in format LIVE TEXT, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, incepand cu ora 18.00:

- Ambele servicii secrete au ramas in ultima perioada fara directori, atat SRI, cat si SIE.

- In ultimele saptamani, datorita unor evolutii in viata politica si in mediul public, SRI a fost de foarte multe ori in atentia publicului. Am considerat ca in aceasta perioada este nevoie ca ...citeste mai departe despre "Iohannis l-a propus pe Eduard Hellvig sef la SRI: Am cautat pe cineva pregatit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis declaratii Cotroceni, #Klaus Iohannis Hellvig SRI, #Iohannis propunere SRI, #Hellvig propunere SRI , #Stiri Guvern