Iohannis, la bilantul DNA: Nu putem permite ca persoane care s-au imbogatit prin incalcarea legii sa se bucure in continuare (Video)

Joi, 25 Februarie 2016, ora 12:22
958 citiri
Iohannis, la bilantul DNA: Nu putem permite ca persoane care s-au imbogatit prin incalcarea legii sa se bucure in continuare (Video)
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca "lupta anticoruptie nu s-a incheiat" si ca "trebuie sa continue cu motoarele turate la maximum", precizand ca rezultatele DNA sunt, de la an la an, din ce in ce mai bune.

"Pe parcursul anului trecut, cum am auzit, au fost trimise in judecata 497 de persoane cu functii de conducere, dintre care 32 sunt demnitari. Acest fapt ne arata ca flagelul coruptiei continua, din pacate, sa afecteze profund societatea noastra.

De aceea, lupta impotriva coruptiei nu numai ca nu s-a incheiat, dar trebuie sa continue cu motoarele turate la maximum, iar DNA va trebui sa ramana un jucator cu rol central in combaterea acestui fenomen extrem de nociv pentru societate", a declarat presedintele, prezent la bilantul DNA pe 2015.

Totodata, acesta a criticat Parlamentul pentru ca nu incuviinteaza toate cererile Justitiei. "Incuviintarea de catre Parlament a cererilor ramane un capitol cu restante. Imunitatea parlamentara nu are voie sa fie o piedica in ...citeste mai departe despre "Iohannis, la bilantul DNA: Nu putem permite ca persoane care s-au imbogatit prin incalcarea legii sa se bucure in continuare (Video)" pe Ziare.com

#Iohannis bilant DNA, #coruptie bilant DNA, #Ciolos bilant DNA , #Stiri Guvern