Iohannis, la receptia de Ziua Nationala a Frantei - ce va discuta cu Hollande la Bucuresti

Joi, 14 Iulie 2016, ora 17:52
1031 citiri
Iohannis, la receptia de Ziua Nationala a Frantei - ce va discuta cu Hollande la Bucuresti
Foto: captura video Digi 24

Presedintele Klaus Iohannis a participat la receptia data de Ambasada Frantei, cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari, prilej cu care a salutat relatia stransa dintre cele doua state si a vorbit si despre vizita lui Francois Hollande in Romania, in luna septembrie.

"Franta a fost patrie generoasa de adoptie pentru numerosi oameni de cultura si stiinta romani. (...) Romania este astazi statul european in care, fara a fi limba oficiala, limba franceza este vorbita de cel mai mare numar de cetateni. Avem 25 de licee francofone", a spus Iohannis.

Acesta a subliniat ca Franta este un partener esential pentru Romania.

"O Franta puternica este in interesul Romaniei, asa cum o Romanie puternica este in interesul direct al Frantei. (...) Voi avea ocazia sa aprofundez toate aceste subiecte cu dl presedinte Hollande, cand va veni in Romania in luna septembrie", a mai declarat seful statului.

Nu in ultimul rand, Iohannis a precizat ca legatura Romaniei cu Franta "devine mai puternica ...citeste mai departe despre "Iohannis, la receptia de Ziua Nationala a Frantei - ce va discuta cu Hollande la Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis receptie ambasada Frantei, #Klaus Iohannis ziua nationala Franta, #Iohannis Hollande Bucuresti , #Stiri Guvern