Iohannis, la sedinta solemna dedicata NATO: Guvernarea PSD e un risc pentru tara

Marti, 02 Aprilie 2019, ora 15:22
991 citiri
Iohannis, la sedinta solemna dedicata NATO: Guvernarea PSD e un risc pentru tara
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a criticat PSD in cadrul sedintei solemne organizate de Parlament cu ocazia aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO si a 70 de ani de la infiintarea NATO.

"Sunt condamnabile demersurile majoritatii PSD care prin asaltul la adresa statului de drept risca sa fragilizeze statutul nostru in NATO si UE", a spus Iohannis, moment in care parlamentarii social democrati si-au aratat nemultumirea, in timp ce reprezentantii Opozitiei au aplaudat.

Presedintele a adus din nou in discutie modificarile Legilor Justitiei.

"Modificarea legilor in interesul unei persoane, cresterea inflatiei, arbitrariul si lipsa de profesionalism - acestea sunt realele politici ale guvernarii PSD. Nu consolidarea Justitiei, nu responsabilitatea guvernarii", a continuat seful statului.

Iohannis a precizat ca "Guvernarea PSD a devenit sinonima cu dilentatinsmul, vulnerabilizeaza Romania".

Seful statului a sustinut ca PSD esueaza sa se ridice la inaltimea acestui moment.

"Lipsa de respect a PSD a culminat cu suspendarea sefului Statului Major. Instanta a condamnat aceasta actiune a PSD care a pus Armata intr-un moment delicat din ratiuni politicianiste", a mai spus Iohannis, adaugat ca "sunt cateva aspecte care arata incompetenta PSD si ca nu intelege ce inseamna sa conduci un stat in care cetatenii sunt bine protejati".

Iata ce s-a intamplat marti in Parlament ...citeste mai departe despre "Iohannis, la sedinta solemna dedicata NATO: Guvernarea PSD e un risc pentru tara" pe Ziare.com

#Iohannis atac PSD Parlament, #Iohannis atac PSD , #Stiri Guvern