Iohannis: Lupta anticoruptie se desfasoara cu intensitate mare, spre disperarea coruptilor

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 13:47
810 citiri
Iohannis: Lupta anticoruptie se desfasoara cu intensitate mare, spre disperarea coruptilor
Foto: Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) isi face foarte bine treaba si ca nu exista imixtiuni politice in lupta impotriva coruptiei, "spre disperarea coruptilor".

Intrebat ce parere are despre faptul ca mai multi politicieni spun inainte de inceperea campaniei electorale ca sunt "comandamente" de la DNA care se implica in lupta politica, presedintele a spus: "Lupta impotriva coruptiei se desfasoara chiar cu intensitate mare, spre disperarea coruptilor, evident. Faptul ca suntem in pre-campanie n-are nicio relevanta pentru felul in care DNA lupta impotriva coruptiei si impotriva coruptilor".

Presedintele a mai spus, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca are o parere "foarte informata" si ca este foarte multumit de felul in care isi face DNA treaba.

"Am o parere destul de informata, foarte informata despre cum se desfasoara lupta anticoruptie. Sunt foarte multumit, DNA isi face treaba foarte bine, ...citeste mai departe despre "Iohannis: Lupta anticoruptie se desfasoara cu intensitate mare, spre disperarea coruptilor" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis lupta anticoruptie, #Klaus Iohannis lupta coruptie , #Stiri Guvern