Iohannis merge duminica la Bruxelles - participa la o reuniune pe tema migratiei

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 15:39
1086 citiri
Iohannis merge duminica la Bruxelles - participa la o reuniune pe tema migratiei
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea pe tema migratiei care va avea loc duminica la Bruxelles si la care vor lua parte zece sefi de stat sau de guvern, a anuntat, vineri, Administratia Prezidentiala.

La reuniunea organizata de Comisia Europeana pe tema migratiei in regiunea Balcanilor de Vest vor lua parte sefii de stat sau de guvern din Austria, Bulgaria, Croatia, Macedonia, Germania, Grecia, Ungaria, Romania, Serbia si Slovenia.

Criza refugiatilor: Camion cu numere de Romania cu zeci de migranti, retinut la granita bulgaro-turca

"In cadrul reuniunii, vor fi abordate aspecte concrete legate de provocarile generate de fluxurile de refugiati cu care se confrunta statele din regiune. Vor fi analizate nevoile de sprijin pentru aceste tari, precum si posibilitatile de sprijin atat din partea Uniunii Europene, cat si in plan bilateral, si in corelare cu agentiile europene si internationale din domeniu", precizeaza Administratia Prezidentiala.

Intalnirea este ...citeste mai departe despre "Iohannis merge duminica la Bruxelles - participa la o reuniune pe tema migratiei" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis Bruxelles migratie, #imigranti Romania, #invazie imigranti Romania , #Stiri Guvern