Iohannis participa duminica la Bruxelles la Summitul UE-Turcia

Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 11:08
887 citiri
Iohannis participa duminica la Bruxelles la Summitul UE-Turcia
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la Summitul Uniunea Europeana - Turcia, care se va desfasura la Bruxelles.

Summitul de la Bruxelles are ca obiectiv consolidarea relatiilor pe multiple planuri dintre Uniunea Europeana si Turcia, arata un comunicat transmis de catre Administratia Prezidentiala.

Rusia anunta masuri economice dure impotriva TurcieiTurcia ar trebui sa se teama? Americanii au descoperit ca super-armata lui Putin e mai puternica decat credeau (Galerie foto)Cum castiga Statul Islamic de pe urma conflictului dintre Rusia si Turcia

Vor fi dezbatute cu prioritate aspecte legate de domeniul migratiei, unde Turcia joaca un rol foarte important in controlul fluxurilor migratorii catre Uniune. Vor mai fi abordate teme legate de procesul de negociere a aderarii Turciei la Uniunea Europeana, precum si procesul de liberalizare a regimului de vize al Uniunii pentru cetatenii turci, mentioneaza comunicatul Presedintiei.

Potrivit sursei citate, seful statului ...citeste mai departe despre "Iohannis participa duminica la Bruxelles la Summitul UE-Turcia" pe Ziare.com

#Iohannis summit Bruxelles, #summit UE Turcia , #Stiri Guvern