Iohannis: Politica altfel se face cu oameni noi, dar nu-i trimitem acasa pe cei batrani ca mine. Sper

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 20:25
849 citiri
Iohannis: Politica altfel se face cu oameni noi, dar nu-i trimitem acasa pe cei batrani ca mine. Sper
Foto: Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri seara, cu mai multi tineri romani care si-au construit cariere de succes in Bratislava.

Seful statului i-a felicitat pentru reusite si si-a exprimat regretul ca acestea nu au fost realizate in Romania.

"Sincer, mi-ar fi placut sa aveti aceste functii acasa, la noi, in Romania, fiindca sunteti oameni foarte bine pregatiti, foarte bine cotati pe piata muncii si cu multa energie, ca fara multa energie nu mergi intr-o tara straina sa lucrezi acolo", le-a spus presedintele, iar tinerii se pare ca i-au impartasit parerea de rau, dupa cum au exclamat intr-un glas: "si noua!".

Iohannis le-a povestit despre ultimele evolutii din Romania, care au dus la solicitari din partea cetatenilor de a avea o politica altfel.

"Nu pot sa nu mentionez situatia in care se afla acum Romania din punct de vedere, daca pot sa-i spun asa, socio-politic, pentru ca este dincolo de politic si nu e doar social. Am avut tragedia noastra, dupa aceea au avut ...citeste mai departe despre "Iohannis: Politica altfel se face cu oameni noi, dar nu-i trimitem acasa pe cei batrani ca mine. Sper" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis vizita Slovacia, #Iohannis tineri implicare politica , #Stiri Guvern