Iohannis: Proiectul de tara ar putea fi finalizat intr-un an, dupa o consultare publica de circa sase luni

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 12:21
797 citiri
Iohannis: Proiectul de tara ar putea fi finalizat intr-un an, dupa o consultare publica de circa sase luni
Foto: captura video Realitatea TV

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la inceputul primei sedinte a Comisiei prezidentiale privind proiectul de tara, ca se asteapta ca acesta sa fie finalizat in aproximativ un an de zile, dupa ce va trece in prealabil printr-o larga consultare publica.

"Durata acestui proces nu poate fi foarte scurta, nu reusim sa elaboram in cateva saptamani un astfel de proiect de tara. Pe de alta parte nici nu cred ca e bine sa ne intindem ani de zile in discutii pentru ce vrem. Eu evaluez ca vom fi in stare sa realizam in aceasta Comisie documentul primar in aproximativ o jumatate de an, dupa care obligatoriu urmeaza o larga consultare si, cred eu, consensualizare politica. Intregul proces poate fi finalizat in aproximativ un an de zile", a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Seful statului si-a exprimat dorinta ca la finalul intregului proces de elaborare a proiectului de tara sa existe un document care va oferi raspunsuri importante pentru Romania.

"Eu imi doresc ca la ...citeste mai departe despre "Iohannis: Proiectul de tara ar putea fi finalizat intr-un an, dupa o consultare publica de circa sase luni" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis comisie proiect tara , #Stiri Guvern