Iohannis, promisiuni in Palestina. Abbas: Situatia e insuportabila. Mainile noastre sunt intinse

Joi, 10 Martie 2016, ora 13:54
831 citiri
Iohannis, promisiuni in Palestina. Abbas: Situatia e insuportabila. Mainile noastre sunt intinse
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Ramallah, cu omologul sau palestinian Mahmoud Abbas.

Abbas a declarat ca l-a informat pe Iohannis despre situatia actuala si practicile israelienilor si a subliniat ca solutia pentru a pune capac agresiunilor e in terenul autoritatilor de la Ierusalim.

"Am trecut in revista si situatia complicata a poporului palestinian. M-am referit la masurile pe care le-a luat ocupatia israeliana, practicile acesteia, politica colonizarilor, initiativa de pace franceza, care sprijina solutia convocarii unei conferinte internationale pentru pace. In acest context confirm si importanta comitetului ministerial arab care se ocupa de situatia din zona, care are in vedere sa adreseze Consiliului de securitate pentru a obtine o hotarare in ceea ce priveste politica colonizarilor israeliene. (...)

Mainile noastre sunt intinse pentru solutia unei paci construite pe dreptate si adevar. Suntem impotriva violentei si extremismului, oricare ar fi ...citeste mai departe despre "Iohannis, promisiuni in Palestina. Abbas: Situatia e insuportabila. Mainile noastre sunt intinse" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis vizita Palestina, #Iohannsi pace Palestina Israel , #Stiri Guvern