Iohannis: Romania ar putea deveni un hub al investitiilor americane in regiune (Video)

Luni, 30 Martie 2015, ora 14:45
1257 citiri
Iohannis: Romania ar putea deveni un hub al investitiilor americane in regiune (Video)
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca stabilitatea politica si macroeconomica a Romaniei, pe fundalul tulburarilor din vecinatatea sa, constituie argumente puternice pentru ca tara noastra sa devina un hub al investitiilor americane in regiune.

"Stabilitatea politica si macroeconomica a Romaniei, pe fundalul tulburarilor din vecinatatea sa, constituie argumente puternice pentru a deveni un hub al investitiilor americane in regiune.

Dincolo de dimensiunea pietei romanesti, economia romaneasca are de oferit multe oportunitati de afaceri. Domenii precum energia, infrastructura strategica, IT-ul ar trebui sa fie prezente pe o lista scurta de arii prioritate, orice avans in acest sens va veni in intampinarea asteptarilor cetatenilor si va contribui la crearea de noi locuri de munca si, evident, la cresterea bunastarii", a spus Iohannis la Forumul "Noi Perspective ale Parteneriatului Strategic Statele Unite - Romania".

El a precizat ca Parteneriatul strategic cu SUA ...citeste mai departe despre "Iohannis: Romania ar putea deveni un hub al investitiilor americane in regiune (Video)" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis investitii SUA Romania, #investitii americane Romania , #Stiri Guvern