Iohannis: Romania este marea sansa a Moldovei, Timofti este un castig pentru UE

Marti, 07 Iulie 2015, ora 15:05
1046 citiri
Iohannis: Romania este marea sansa a Moldovei, Timofti este un castig pentru UE
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii "Stefan cel Mare" din Suceava, eveniment la care a luat parte si Klaus Iohannis.

"Acordarea titlului de Doctor Honoris Causa domnului presedinte Nicolae Timofti recunoaste si innobileaza meritele sale profesionale si politice. Cariera profesionala a domnului Timofti este impresionanta. Sistemul judecatoresc actual al Republicii Moldova poarta amprenta distinsului lider, prin promovarea reformei de drept.

Priceperea si corectitudinea de care a dat mereu dovada, puterea exemplului personal si simtul datoriei au jucat un rol esential in afirmarea sa pe scena publica, iar increderea pe care a reusit sa o castige din partea propriilor cetateni este confirmarea virtuozitatii sale.

Determinarea si curajul domnului Timofti de a conduce tara pe calea integrarii europene reprezinta cu certitudine un model pentru alte state din regiune. Domnia sa s-a implicat cu toata forta pentru ...citeste mai departe despre "Iohannis: Romania este marea sansa a Moldovei, Timofti este un castig pentru UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis declaratii Moldova, #Iohannis declaratii Timofti, #Timofti honoris causa , #Stiri Guvern