Iohannis se duce la sedinta CSM unde va fi discutata ordonanta Iordache - LIVE

Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 08:45
5730 citiri
Iohannis se duce la sedinta CSM unde va fi discutata ordonanta Iordache - LIVE

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, unde urmeaza sa se discute ordonanta de urgenta adoptata de Guvern, marti noapte, pe furis.

La CSM au ajuns rand pe rand membrii CSM, iar Iohannis va prezida sedinta. Procurorul general a atras atentia ca derapajul constitutional este unul foarte clar, asa ca Avocatul Poporului trebuie sa conteste ordonanta la CCR.

Ziare.com va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii de la CSM. Ramai alaturi de noi pentru a afla cu ce solutii vin institutiile din Justitie pentru a opri abuzul Guvernului:

08:50 - Procurorul general Augustin Lazar a atras atentia ca derapajul constitutional este unul foarte clar, asa ca Avocatul Poporului trebuie sa conteste ordonanta la CCR.

08:47 - Mariana Ghena, presedintele CSM, a declarat la intrarea in sediul institutiei ca acum, dimineata, a aflat ca seful statului va veni la discutii si ca, desigur, el va prezida sedinta.... citeste mai departe despre "Iohannis se duce la sedinta CSM unde va fi discutata ordonanta Iordache - LIVE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis ordonanta Iordache CSM , #Stiri Guvern