Iohannis, sefului Comisiei Europene: Romania e solidara cu UE, dar fara cote obligatorii

Duminica, 13 Septembrie 2015, ora 20:16
772 citiri
Iohannis, sefului Comisiei Europene: Romania e solidara cu UE, dar fara cote obligatorii
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Administratia Prezidentiala spune ca seful statului, Klaus Iohannis, l-a asigurat pe presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in discutia telefonica avuta duminica, de faptul ca Romania este solidara cu Uniunea Europeana in criza imigrantilor.

Criza imigrantilor: Seful Comisiei Europene, discutie cu Klaus Iohannis inainte de Consiliul JAI

Intr-un raspuns oficial transmis agentiei Mediafax, Adiministratia Prezidentiala spune ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, au avut o convorbire telefonica, duminica, in care seful statului roman si-a exprimat solidaritatea in privinta crizei imigrantilor, aratand ca Romania participa la programe europene pentru sprijinul refugiatilor, cum este de exemplu programul Frontex.

Pe de alta parte, Iohannis a reiterat pozitia in privinta refugiatilor potrivit careia Romania respinge cota obligatorie, a mai precizat sursa citata.

Gabriel Oprea merge la JAI: Vom respinge ...citeste mai departe despre "Iohannis, sefului Comisiei Europene: Romania e solidara cu UE, dar fara cote obligatorii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imigranti Romania, #cote obligatorii imigranti Romania, #Klaus Iohannis imigranti Romania , #Stiri Guvern