Iohannis va lua saptamana viitoare o decizie cu privire la promulgarea Legii salarizarii

Marti, 20 Iunie 2017, ora 22:18
862 citiri
Iohannis va lua saptamana viitoare o decizie cu privire la promulgarea Legii salarizarii
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, la Berlin, ca va lua o decizie cu privire la promulgarea Legii salarizarii saptamana viitoare, cand se va indeplini termenul constitutional.

"O sa va spun saptamana viitoare (ce decizie am luat - n.red.), cand se implineste termenul de promulgare", a spus seful statului, raspunzand unei intrebari legate de intentiile sale in privind Legii salarizarii care a fost trimisa de catre Parlament pentru promulgare.

Legea salarizarii a ajuns la Palatul Cotroceni pentru promulgare si se afla "in atentia" presedintelui Klaus Iohannis, a afirmat, pe 13 iunie, purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi.

"In momentul acesta pot sa va spun doar ca legea salarizarii se afla in analiza si cand presedintele va finaliza aceasta analiza va anunta ce decizie a luat", a spus ea.

Dobrovolschi a repetat afirmatiile lui Iohannis, ca presedintele isi doreste o "analiza foarte clara, obiectiva, foarte buna".

Citeste si

Olguta Vasilescu: Presedintele nu are niciun motiv sa retrimita Legea salarizarii. Va fi votata in aceeasi formaProcurorul general cere Avocatului Poporului si lui Iohannis sa sesizeze CCR pe Legea salarizariiCSM ii cere lui Iohannis sa retrimita Legea salarizarii in ParlamentICCJ nu-l asculta pe procurorul Lazar si nu va sesiza CCR pe Legea salarizariiRiscurile concrete de miliarde de euro ale noii legi a salarizarii ...citeste mai departe despre "Iohannis va lua saptamana viitoare o decizie cu privire la promulgarea Legii salarizarii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Legea salarizarii Iohannis , #Stiri Guvern