Iohnnis l-ar vrea pe Ciolos premier si dupa alegeri. Tariceanu: E parte a unui plan ocult impotriva romanilor

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 17:41
772 citiri
Iohnnis l-ar vrea pe Ciolos premier si dupa alegeri. Tariceanu: E parte a unui plan ocult impotriva romanilor
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu l-a atacat pe seful statului Klaus Iohannis, sustinand ca acesta este "parte a unui plan ocult impotriva poporului roman si a libertatilor castigate la Revolutie".

Tariceanu a informat ca vinerea trecuta a propus, in numele ALDE, partidelor si presedintelui Romaniei un acord politic, prin care fiecare urma sa se oblige sa respecte verdictul urnelor din 11 decembrie.

"Am facut o referire expresa la faptul ca presedintele Romaniei are obligatia constitutionala sa numeasca drept candidat la functia de prim-ministru persoana aleasa de partidul majoritar sau de coalitia majoritara formata in viitorul Parlament. Presedintele Iohannis a etichetat propunerea mea drept 'obraznicie politica'. Pana azi, am evitat sa dau o replica, pentru ca n-am stiut daca e doar o exprimare nefericita sau o stare de nervozitate, de moment, a presedintelui", a scris Tariceanu pe Facebook.

Acesta a precizat ca s-a hotarat sa comenteze ceea ce s-a intamplat abia, ...citeste mai departe despre "Iohnnis l-ar vrea pe Ciolos premier si dupa alegeri. Tariceanu: E parte a unui plan ocult impotriva romanilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tariceanu atac Iohannis, #Tariceanu Iohannis Ciolos cearta , #Stiri Guvern