Ion Iliescu este audiat la Parchetul General in dosarul Mineriadei

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 10:01
902 citiri
Ion Iliescu este audiat la Parchetul General in dosarul Mineriadei
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedinte Ion Iliescu a venit, luni, la Parchetul instantei supreme, unde a fost citat pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei, in care a fost pus sub acuzare pentru infractiuni contra umanitatii, alaturi de mai multe persoane, printre care Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu si Miron Cozma.

Ion Iliescu a ajuns la sediul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie putin inainte (PICCJ) de ora 9:30 si nu a dorit sa faca nicio declaratie despre punerea lui sub acuzare in dosarul Mineriadei.

Intrebat daca se simte vinovat de moartea celor patru persoane in timpul Mineriadei din 13-15 iunie, Iliescu a raspuns negativ.

Procurorii militari l-au citat pe Ion Iliescu sa se prezinte luni la Parchet pentru a da declaratii in dosarul Mineriadei, dupa ce in urma cu trei saptamani a fost pusa in miscare actiunea penala in aceasta cauza.

Procurorii militari vor chema la audieri toate persoanele puse sub acuzare in acest dosar.

Incepand din 11 ianuarie ...citeste mai departe despre "Ion Iliescu este audiat la Parchetul General in dosarul Mineriadei" pe Ziare.com

#Ion Iliescu audiat, #Ion Iliescu audiat Mineriada , #Stiri Guvern