Isarescu, avertisment despre noul Cod Fiscal: Ar fi o eroare sa cedam tentatiei

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 16:14
1212 citiri
Isarescu, avertisment despre noul Cod Fiscal: Ar fi o eroare sa cedam tentatiei
Foto: Digi24

Misiunea viitoare a politicilor economice este de a pastra echilibrele macro restabilite cu greu dupa aparitia crizei, fiind o eroare sa ignori lectiile acesteia si sa cedezi tentatiei de a alege masuri cu consecinte temporare in detrimentul dezvoltarii pe termen lung, a declarat guvernatorul BNR.

"Daca perioada ajustarilor macroeconomice pare sa se fi incheiat pentru Romania, misiunea viitoare a politicilor economice este aceea de a pastra echilibrele restaurate cu atata truda, de a da dovada de prudenta si masura in deciziile viitoare, deplasand totodata accentul spre reforme structurale de natura sa impiedice potentialul de crestere a economiei romanesti.

Ar fi o eroare sa ignoram lectiile crizei internationale si experientele noastre, cedand tentatiei de a opta pentru masuri cu consecinte temporare in detrimentul dezvoltarii pe termen lung", a declarat miercuri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la evenimentul aniversar dedicat implinirii a 150 de ani de la nasterea Regelui... citeste mai departe despre "Isarescu, avertisment despre noul Cod Fiscal: Ar fi o eroare sa cedam tentatiei" pe Ziare.com

#Isarescu Cod Fiscal masuri temporare, #Isarescu Iohannis critici Cod Fiscal Ponta , #Stiri Guvern