Judecarea cererii lui Adrian Nastase, amanata pentru 3 martie

Luni, 03 Februarie 2014, ora 10:30
1256 citiri
Judecarea cererii lui Adrian Nastase, amanata pentru 3 martie
Foto: transilvaniareporter.ro

Judecarea cererii lui Adrian Nastase de contopire a pedepselor din cele doua condamnari definitive a fost amanata, luni, de judecatorii Tribunalului Bucuresti, pentru ca decizia din dosarul "Zambaccian" nu a fost motivata, astfel ca dosarul nu a ajuns la instanta.

Instanta Tribunalului Bucuresti care judeca cererea lui Adrian Nastase de contopire a pedepselor primite prin cele doua condamnari definitive a constatat luni, la primul termen de judecata, ca instanta suprema nu a redactat motivarea deciziei din dosarul "Zambaccian", prin care l-a condamnat pe fostul premier la patru ani de inchisoare cu executare.

De asemenea, instanta, dupa ce a stabilit ca este competenta sa solutioneze acest caz, a aratat ca nu poate continua procesul pana nu primeste motivarea deciziei dispuse de instanta suprema in dosarul "Zambaccian". Astfel, instanta a aratat ca va trimite o adresa la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), pentru a verifica daca a fost redactat documentul si a stabilit ca procesul sa se reia in 3 martie.

Avocatii lui Adrian Nastase au cerut instantei ca de la ICCJ sa fie adus intregul dosar "Zambaccian", solicitarea fiind admisa.

Adrian Nastase le-a cerut judecatorilor sa solicite instantei supreme redactarea in decurs de 30 de zile a deciziei de condamnare din dosarul "Zambaccian".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amanare Nastase, #decizie nastase contopire pedepse, #Nastase amanat martie , #Stiri Guvern